GENERAL KEMAL BALIKESİR ANAOKULU

Vizyon: Okul öncesi eğitimde; beklentilerin daima üstünde kalitesi ile örnek gösterilen güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olmak. Milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişimi açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.

Misyon: Yaratıcı düşünen,hayal gücü gelişmiş,sağlıklı ve sevgi ortamında büyüyen,sevgi ortamında büyümeye gelişmeye devam eden çocukların aile hayatının yanında temelin bir parçası olurken onlara; hakkı, hukuku, adaleti, doğruluğu, dürüstlüğü, hoşgörüyü, sevgiyi, saygıyı, yeniliği, değişimi, gelişmeyi, bir hayat tarzı haline getirmiş; kendine güvenen, bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu:08.00-13.00 Öğle Grubu:13.00-18.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (266) 622-1766

WEB - https://generalkemalbalikesiranaokulu.meb.k12.tr

Adres - PLEVNE MAH. 12064 SK. GENERAL KEMAL BALIKESIR ORTAOKULU BLOK NO 12 İÇ KAPI NO 4 ALTIEYLÜL / BALIKESİR

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuz toplu taşıma güzergahındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez